Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)

Op deze pagina vind je de laatste wijzigingen en nieuwtjes van Italian Guardian

 

site-nieuws-plaatje-button

 

22.06.2017

Italian Guardian Luther is HD & ED vrij! Hij is vanaf nu beschikbaar voor passende en geröntgende teven. We zullen proberen op korte termijn nieuwe foto's van deze knappe man op deze site te zetten. Hij is ondertussen alweer wat ouder en begint nu uit te zwaren.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

02.12.2015

Een update heeft een poos op zich laten wachten, en dan komen we nu met een vrij heftige. We stoppen voorlopig met het fokken. Dit was een van de moeilijkste beslissingen ooit, maar vanwege verschillende persoonlijke redenen hebben we deze knoop moeten doorhakken. Dat betekend dat Divina niet zal worden ingezet voor de fok, omdat ze (mochten we er weer aan toe zijn) te oud zal zijn, voor het krijgen van een eerste nestje. Dit doet vooral heel veel pijn, aangezien ze naar ons idee een aanwinst voor ons geliefde ras is. Ze is supergezond, heeft haar looks mee en heeft een top constructie. Er is interesse in haar (en nakomelingen) in zowel binnen- als buitenland. Daarom hebben we zelfs heel even overwogen om haar te verkopen, maar dat hebben we snel overboord gegooid. Ze is ons zo verschrikkelijk dierbaar, we kunnen haar echt niet missen.

 

We stoppen niet helemaal, want we hebben Luther en Ludo natuurlijk ook nog. Luther zullen we eerdaags gaan röntgenen, en bij de juiste uitkomst zullen we ook hem in gaan zetten als dekreu. Nu gaan we lekker genieten van de fantastische roedel die we hebben, en gaan we vaak op bezoek bij bevriende fokkers om toch te genieten van al het Cane Corso moois.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

13.06.2015

En de site heeft weer een update gehad. Dit keer hebben de 'media' pagina's van Ludo, Beretta, Mila & Fien een boost gehad (en ik hoop ook spoedig de pagina's van de overige Italian Guardians, die ook model hebben mogen staan, te updaten). Onvoorstelbaar hoe vaak onze honden ondertussen al de eer hebben gehad, om o.a. in boeken e/o magazines te mogen verschijnen. We zijn zo verschrikkelijk trots op ons stel!

 

En omdat ik nu toch bezig ben... Vorig jaar verscheen er een nieuw puppyboek op de markt: "Spelenderwijs je pup opvoeden."

En....Onze honden zijn te zien in dit nieuwe boek van auteur, Cindy Schwering!! Het betreft deze keer een prachtig, rijk geïllustreerd  puppyboek. Verschillende rassen passeren de revue in dit informatieve, speelse puppyboek voor kersverse baasjes.Ludo staat erin, maar ook onze eigen gefokte Italian Guardians: Dante, Don(ato), Divina,  Luther & Carmen. Het is o.a. te bestellen op www.dierenboekenbestellen.nl

 

site-nieuws-plaatje-button

 

04.06.2015

Zo fijn, Italian Guardian Luther heeft nu eindelijk ook zijn foto's op zijn fotopagina!!! En meteen twee nieuwe albums;

 

site-nieuws-plaatje-button

 

03.06.2015

Eindelijk weer wat tijd gevonden om de fotogallerij  te updaten (met dank aan de zwangerschapsverlof). Beretta en Ludo hun fotopagina's zijn weer up-to-date, en hebben ook een nieuw album erbij gekregen:


 

De volgende albums hebben ook weer een update gehad:


bannerludoenberetta

bannerludoendivina

site-nieuws-plaatje-button

 

15.05.2015

We hebben sinds kort een nieuwe CaneCorso- / Kinderkliko op wielen - Vanwege de gezinsuitbreiding moesten we een andere wagen... en wat is dat lastig zoeken zeg! We hebben deze "Dacia Dokker Stepway" nu ondertussen al 2 maanden, maar nu eindelijk de rust gevonden om vast te leggen.... en wat bevalt ie goed!!

site-nieuws-plaatje-button

 

05.05.2015

Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat Genesiosteewe del Morgan, de geweldige Cane Corso Italiano van onze goede vriendin Manon Zoetemelk is overleden. Hij is een ware legende in de Cane Corso wereld! Hij heeft een heel speciale plek in ons hart.... We zijn dankbaar dat we hem goed gekend hebben, en dat we zijn dochter Beretta in ons midden hebben, maar ook zijn kleindochter Divina en kleinzoon Luther.  Hij was bijzonder dierbaar voor zijn gezin. We wensen hen dan ook alle kracht en liefde toe voor dit vreselijke verlies....

 

 

site-nieuws-plaatje-button

 

05.04.2015

Zo blij! We hebben gisteren Italian Guardian Divina haar Nederlands Kampioenschapsdiploma binnen gekregen!! Onze allereerste eigen gefokte Italian Guardian. We zijn zo trots!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

16.03.2015

En nu hebben we ook Guardiano Degli Angeli CaLudo zijn titel Nederlands Veteranen Kampioen binnen!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

10.03.2015

Zo leuk!! Guardiano Degli Angeli CaLudo werd genoemd in de nieuwsbrief van de CCCN (Cane Corso Club Nederland).

Klik op de foto om de tekst te lezen:

 

site-nieuws-plaatje-button

 

06.03.2015

Guardiano Degli Angeli CaLudo zijn nieuwe titel is gisteren binnengekomen. Trots op onze Veteran Winner / Winster 2014.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

05.03.2015

Het Italiaans kunstenaarsnest is vandaag alweer 3 jaar geworden!! Wij wensen Italian Guardian Don(ato), Italian Guardian Dante & Italian Guardian Divina nog veel meer gezonde en fijne jaren toe!

banner-italiaans-kunstenaarsnest4

 

site-nieuws-plaatje-button

 

27.02.2015

De fotopagina van Italian Guardian Divina is eindelijk up-to-date!!

divina-foto-album

site-nieuws-plaatje-button

 

19.02.2015

Guardiano Degli Angeli CaLudo, Italian Guardian Divina & Italian Guardian Luther hebben een fikse update gekregen op hun pagina. Luther zijn pagina is momenteel nog volop in ontwikkeling, de (nu nog ontbrekende) linkjes op zijn pagina zullen spoedig worden aangevuld.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

08.02.2015

championTijdens de IDS Eindhoven behaalden we bijzonder goede resultaten: Kamp. Guardiano Degli Angeli CaLudo behaalde zijn laatste veteranenpunt, en werd zo Nederlands Veteranen Kampioen, de allereerste Cane Corso die deze titel in NL behaald!!!! Bovendien werd hij in de erering ook nog derde BIS van alle veteranen, en kwam zo op het podium terecht!!

 

Maar het kan niet op, op deze heuglijke dag, die tevens Anita's verjaardag was, werd ons allereerste eigen gefokte Italian Guardian Divina 2e beste teef van het ras, en behaalde zo haar titel Nederlands kampioen!!!! We gingen dus met twee kampioenen naar huis!!

 

Anita's ouders waren er die dag ook met Italian Guardian Luther, en hij werd 4e met een uitmuntend in de jeugdklasse, met 8 tegenstanders! We zijn uiteraard heel blij en trots op deze fantastische resultaten!!!! Klik op de link om de mooie keurraporten en de foto's te bekijken: Twee kampioenen op 1 dag!!!  08.02.2015

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2014

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2013

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2012

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2011

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2010

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2009